Molla-Maija herää henkiin

Hohhoijaa, onpa suunnaton urakka siivota kellari. Vuosien varrella sinne on kertynyt ihan tuhottomasti tavaraa. Siivoaminen täytyi joka tapauksessa aloittaa, sillä tavaraa tosiaan oli kattoon asti. Minä kun en mitään raski heittää pois, jos vaikka joskus tarvitsisi. Yritän kuitenkin epätoivoisesti vähentää tavaran määrää ja kellaristahan se oli aloitettava, että sinne saisi taas mahtumaan uutta tavaraa. Apua, mikä kierre! Apua sainkin, sillä aikuiset lapseni tulivat talkoisiin, ja tavaraa lähti sekä roskiin että kierrätykseen.

Minkä ihanuuden löysinkään kaiken tavaran keskeltä, Molla-Maijan kropan, jonka olin vuosia sitten aloittanut. Siellä se oli kaiken rojun seassa sikin sokin, valkoinen kroppa alastomana, pieni pölykerros vain verhonaan. Jes! Nappasin sen kainalooni ja päätin, että tästä alkaa Molla-Maijan uusi elämä. Se saa hiukset ja vaatteet, ja toki sille myös tehdään tyhjiin kasvoihin uusi ilme. Se saa sitten uuden elämän myötä uuden kodin pienen tyttären tyttäreni hoivissa jo täksi jouluksi. Niinpä laitoin tänään Molla-Maijan pesuun pesuohjelmalla ”puuvilla 60 astetta” , jotta saadaan pölyt pois valkealta iholta.  Nyt se on parhaillaan kuivumassa puhtaanvalkeana kylpyhuoneen pyyhetangossa. Ja Molla-Maijan elämä jatkuu…. seuraavaan vaiheeseen, kunhan Molla-Maija on kuivunut.

Lue myös kun Molla-Maija sai hiukset ja kasvot

Harmittaa tuo kuvien laatu, ehkä saan sen paremman kameran joskus….

Molla-Maijan tankovoimistelua

Molla-Maijan tankovoimistelua

Molla-Maija2

Ja vaihdetaanpas välillä asentoa

2 ajatusta artikkelista “Molla-Maija herää henkiin

  1. Ihanaaa että molla sai uuden elämän. Minulla samanlainen molla. Muistaakseni kaava oli Käsityölehdessä 1987. Lehdessä oli kaavat myös mollan alusvaatteille, mekolle ja kengille. Minun mollani jäi ilman kenkiä ja mekkoa. Kaivoin ”hänet” laatikosta, jossa viettänyt liki 20 vuotta. Nyt teen mekon ja kengät. Lehden olen jo hävittänyt. Eiköhän homma onnistu siitä huolimatta.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s