Pallosilmukoista virkattu lammas

Olen harjoitellut viime aikoina pallosilmukan virkkausta. Pallosilmukat näyttävät ihan lampaan turkilta ja vielä villalangasta tehtynä se on juuri sitä aidointa lammasta. Minulla ei varsinaisesti ole mitään lempieläintä, mutta aikani pähkäiltyäni pulpahti tuo lammasaihe sieltä aivojen sopukoista mieleeni.

Pallosilmukoiden väkertäminen oli alussa aika työlästä. Sitten kun tajusin jujun, virkkaus menikin ihan leikiten. Sitkeyttähän siinä tarvittiin, ainakin minulta. Näin amatöörivirkkaajalta lopputulos tästä harjoitelmasta on mielestäni ihan mukiin menevä, vai mitäs mieltä olette. Minulla jo muhiikin pari ideaa, mihin käytän tätä kuviota, mutta siitä tuonnempana.

virkattu lammas

Yläkuvassa tämä lammas näyttää mielestäni ihan lampaalta, mutta tuossa alakuvassa taitaa olla vähän koiramaisia piirteitä 🙂

virkattu lammas
Pallosilmukka, virkkaus

Täältä esimerkiksi löytyy pallosilmukan virkkausohje.

12 ajatusta artikkelista “Pallosilmukoista virkattu lammas

    • Kiitos Reija, sinulla on upeita huovutusaiheita, kuten tuo huopapitsi. Upea sisustuselementtinäkin.Huovutusta en itse koskaan olekaan kokeillut. Minusta nämä haasteet on ihan kivoja. Sitä oikein innostuu kun lupautuu mukaan ja saa jotakin myös aikaiseksi. Yleensä nuo käsityöt tuppaa minulta jäämään kesken tai ainakin valmistumisaika usein venyy.

      Tykkää

Jätä kommentti