Purjot pakkaseen

image

Olen jo monena vuotena kasvattanut purjoa puutarhapalstallani, sillä se on mielestäni helppo kasvatettava. Usein purjot ovat jääneet laihoiksi, mutta tänä vuonna sain parhaimman sadon kuin koskaan ennen. Istutin purjot penkkiin, jossa viime vuonna oli pavut, ja näin ollen siinä penkissä olevassa mullassa oli ilmeisesti riittävästi typpeä purjojen kasvuun. Nyt korjasin osan purjoista ja pilkoin pakastettavaksi. Purjot voi pakastaa sellaisenaan. Toki ne voi myös esikiehauttaa 1-2 minuuttia, mutta itse en näin ole tehnyt, koska ne säilyvät muutenkin lähes tuoreen veroisina. Purjot säilyvät pakkasessa ainakin vuoden verran. Itselläni tosin on vielä viimevuotista purjoa jäljellä, mutta eipä tuo ole miksikään mennyt, joten käytän ne ensin ennen kuin alan tyhjentää uutta varastoa.

Kolme purjoa pakastettavaksi

Purjoja omalta palstalta

 

Kolmesta purjon varresta tuli 1,5 dl pilkottuna.

Purjoa pakkaseen

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s