Keittiövaaka, juuri sellainen minkä tarvitsen

Pieni elektroninen keittiövaaka

Kylläpä pienistä asioista ihminen voi ilahtua. Olin jo jonkin aikaa ajatellut keittiövaa’an hankkimista. Asia on kuitenkin siirtynyt ja siirtynyt, kun minulla oli sellainen mielikuva, että vaaka vie paljon tilaa keittiön työpöydällä.

Eipä mitään, tänään Claes Ohlsonilla käydessäni silmiini osui juuri sellainen keittiövaaka, jota en kuvitellut olevan olemassakaan. Pieni näppärä, litteä elektroninen vaaka, eikä todellakaan mikään tilan valtaaja. Se oli juuri sellainen vaaka, minkä tarvitsen tai kuvittelen tarvitsevani. Nyt se sitten on keittiön hyllyssä, josta saan sen kätevästi esille tarvittaessa. Enää ei tarvitse muunnella leivontaohjeissa olevia grammoja deseiksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa onhan tuosta vaa’sta hyötyä muutenkin. Voin punnita sillä vaikkapa lankoja. Näppituntuma -blogissa nimittäin haastettiin bloggaajat lankalaihikselle.  Vuosien varrella minulle on kertynyt ylimääräisiä lankoja varastoon yksi matkalaukullinen, ja sitä varastoa pitäisi saada pikku hiljaa tyhjennettyä. Tavoitteenani on vähentää ainakin 5 kg lankoja varastosta joko valmistamalla niistä jotain tai laittamalla kierrätykseen.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 ajatusta artikkelista “Keittiövaaka, juuri sellainen minkä tarvitsen

    • Kyllä, nyt jo funtsailenkin, mitä teen seuraavaksi. Lankalaihis on tosi kiva haaste, ja kun siihen on tullut mukaan, niin onhan se pakko ottaa itseään niskasta kiinni. Mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s