Taimipotteja potintekijällä

Potintekijä PotmakerTämä potintekoväline oli kerrassaan löytö.  Tällä vempaimella saa kerralla kauniin muotoisia taimipotteja, joita ei sitten tarvitse enää muotoilla. Olen niitä potteja tehnyt aiemminkin sanomalehdestä, esimerkiksi pullon avulla, mutta se oli sellaista tuhertamista. Syksyllä Lontoossa käydessäni löysin tämän sattumalta Mark’s and Spencerin alelaarista. Nyt odotan innolla että pääsen kylvämään siemeniä potteihin. Ensin taitaa olla vuorossa purjon siementen kylväminen. Siihen on kuitenkin vielä aikaa ainakin kuukausi.

Mikä on taimipotti???

Niin ja selvennykseksi ja varmuuden vuoksi vielä (ellet jo tiedäkin), että taimipotti on taimikasvatuksessa käytettävä, pienille kasvinaluille sopiva pieni ruukku. Potti voi olla valmistettu sanomalehden lisäksi esim. pestyistä maito- ja jugurttipurkeista, joiden pohjaan on tehty reikiä.

Näin teet taimipotteja potintekijällä

Leikkaa vanha tabloid-kokoinen sanomalehti noin 8cm x 56 cm suikaleiksi.Potintekijä PotmakerKääri sanomalehtisuikale potintekijän ympärille  Potintekijä Potmakerja taita ylimääräinen paperi pohjalle. Potintekijä PotmakerLopuksi pyöritä pottia potintekijän pohjakappaletta vasten. Potintekijä Potmakerja potti valmis!Potintekijä Potmaker

2 thoughts on “Taimipotteja potintekijällä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s