Puutarhapalstalla tammikuussa

Palstapolku alkukesästä 2013

Palstapolku alkukesällä 2013

Eilen satoi ensilumi maahan. Käväisin tänään kamera kainalossa puutarhapalstallani katsomassa, miltä siellä näyttää nyt tammikussa. Eipä ole kehumista, mutta onneksi tuo vähäinen lumi tuo hieman piristystä harmauteen.

***

Japanintatarpensaikko suojaa kesällä mukavasti palstatilkkuani, mutta nyt sen tyhjät bambumaiset varret röhnöttävät maassa odottaen kevätsiivousta. Japanintatar kuuluu tietämäni mukaan pahimpiin vieraskasveihin ja levinnee helposti. Olen aina keväisin pitänyt sitä kurissa, enkä ole huomannut että se olisi levinnyt muualle lähiympäristöön.

Puutarhapalstalla tammikuussaAlla olevassa kuvassa on palstan sisääntulopolku, jonka olen päällystänyt japanintatarin bambumaisilla varsilla. Keväällä aion taas laittaa polulle uudet ”rimat” japanintatarin varsista, joita syksyllä ehdin leikata jonkin verran varastoon. Puutarhapalstalla tammikuussaTällainen ranka oli enää jäljellä lehtikaalista. OLYMPUS DIGITAL CAMERALumen alta pilkotti vielä timjamia

Timjamia tammikuussa

Timjami lumessaja oreganokin pisti lumen alta esiin.oreganoa tammikuussa

Yksi ajatus artikkelista “Puutarhapalstalla tammikuussa

  1. Tuo polku on hauska idea! Eipä taida meidän mökilläkään olla enempää lunta, mutta kiva, kun sitä tuli edes pari senttiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s