Kohta ajatukset alkavat siirtyä palstaviljelyn suunnitteluun

Hassua, joulu on vasta mennyt, mutta jo ovat ajatukset siirtyneet tulevaan kevääseen ja kesään. Ei mene kuin humahdus, kun on jo helmikuu ja ensimmäiset keittiöpuutarhan siemenet on laitettava itämään. Jo kaivoinkin kasan puutarhakirjoja, joita tässä loppupyhien aikana tulee varmaan selailtua.

Puutarhakirjoja

Tai oikeastaan joulu ei ole vielä ohi, sillä vanhan sananlaskun mukaan ” Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti pois sen viepi”. Nuutin päivähän on tammikuun 13. päivä.

Happy Holidays!

4 ajatusta artikkelista “Kohta ajatukset alkavat siirtyä palstaviljelyn suunnitteluun

  1. No joo, olet sinä aikaisessa, mutta Pohjanmaan kevätsateet ovat kuulemma helpottumassa, joten kai se sitten on jo kevät. Taitaa jäädä talvi tänä vuonna väliin. Tämä sateinen ja synkkä joulun aika on ollut ikävä, mutta joulussa on sentään muita hyviä puolia. Ja kyllä minunkin joulukoristeeni ovat Nuuttiin asti kotona, ainlastaan kuusi saa kyytiä jo aikaisemmin, jos se alkaa pudottaa liikaa neulasia.

    • Joo, viime vuonna laitoin jo helmikuun lopulla purjon siemenet itämään ja sainkin aika runsaan sadon syksyllä. Meillä tarjotaankin sitten kevään aikana purjososekeittoa 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s