Nahkarahikin sai uuden vaatteen

Vanha tuoli uusi vaateVanhojen tuolien päällyskangasta jäi vielä hieman, ja sen hyödynsin kuluneen nahkarahin päällystämiseen. Otin rahista mitat, joiden mukaan leikkasin kankaan, lisäten siihen myös saumanvaraa 2 cm. Istuinosan yläreunaan tikkasin vielä pari saumaa, on viimeistellymmän näköinen. Päällisen alareunaan tein kuminauhakujan johon pujotin kuminauhan ja kiristin mahdollisimman tiukalle, ettei päällinen jää rötköttämään.

Kaiken kukkuraksi minulla oli vanerinen tarjotin, joka sopi kuin nakutettu rahin päälle. Tarjottimen maalasin valkoiseksi. Näin sain monikäyttöisen huonekalun, rahi-tarjoilupöytäyhdistelmän.

Rahiimage

image

image

4 ajatusta artikkelista “Nahkarahikin sai uuden vaatteen

  1. Minakin haluaisin oppia päällystämään tuoleja. Mulla on semmoinen ihan pieni ompelukone en oo viela kokeillut miten toimii, mutta kokeilen toimiiko. Ja sitten vaan ompelemaan.
    Sitten aioin myos tehdä kranssin jos löydän isoja lehtiä.

    • Kyllä sitä oppii. Tarvitaan vain kärsivällisyyttä, kangasta, tarranauhaa, mittanauha, sakset, kynä, paperia kaavoihin ja tietysti se pieni ompelukoneesi ja lankaa. Nuppineulatkin ois hyvä olla olemassa. Nämä tarvikkeet tuli nyt ensimmäisenä mieleen. Tsemppiä kokeiluun. Kannattaa aloittaa kokeilu jollain halvalla kankaalla, jottei sitten harmita jos menee pilalle. Tee ensin vaikka jostain vanhasta lakanasta.

  2. Joo vanhoja lakanoita minulla onkin ja sitten on pellava kangasta mutta ennenkun kaytan sita niin harjoittelen lakanalla. Ja nuppineuloja pitaa ostaa. Kysyn sitten lisaa kun loydan sen ompelukoneen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s