Kohta kuukausi takana blogikirjoittelua

Haasteita riittää bloggailussa

imageTänään satoi ihan kaatamalla, mutta se sateesta. Nyt on vierähtänyt lähes kuukausi siitä kun aloitin blogikirjoittamisen. Alun takeltelun jälkeen tämä alkaa jo jotenkuten sujua. Aloittelijana haasteita vielä toki löytyy ja edelleenkin puuhailen mitä milloinkin. Aika näyttää mikä on se lopullinen aihealue, johon tulen keskittymään ja joka on se sydäntä lähinnä oleva juttu vai rönsyilenkö jatkossakin sinne sun tänne. Huomasin muuten positiivisen seikan kun aloitin tämän blogikirjoittelun. Bloggaamisen myötä olen skarpannut tekemisissäni, tarttunut tosiaan tuumasta toimeen ja vienyt loppuun tekemättömiä töitä, niistä olen sitten kertonut tai tulen kertomaan blogissani.

Haasteita

  • Kuvien taso on mitä on, sillä en omista kameraa millä saisin laadukkaita kuvia. Nyt vaan kännykällä räpsin. Mutta hauskaa on ja intoa riittää. Pitäisi varmaan hommata kunnon kamera. Ehkä myöhemmin sitten.
  • Haku – eli miten onnistun löytämään mahdollisimman hyvin hakusanat,  ja että ne sijoittuisivat mahdollisimman korkealle hakusivulla.
  • Ja tietysti lukijoiden pitäisi löytää blogiini. En tosiaan ole vielä markkinoinut blogiani edes ystävilleni, kehittelen asiaa rauhassa.  Kaikki aikanaan.

2 ajatusta artikkelista “Kohta kuukausi takana blogikirjoittelua

  1. Terkut toiselta aloittelijalta! Olen oikeastaan valealkaja, koska olen kirjoittanut blogia aikaisemmin vuosia ja siinä sivussa kuvablogia. Taidan pistää sut seurantaan, niin saat ainakin yhden lukijan lisää. Hyvää viikonloppua!

    • Hei,
      Ja kiitos kommentista ja kiva on saada palautetta bloggailijoilta. Olen niin innostunut tästä ja toivottavasti alun into ei laannu jatkossakaan. Mukavaa viikonloppua sinullekin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s