Kuivattu persilja

imageKorjasin vielä lokakuussa palstalta persiljaa seitsemän litran kulhon lähes täyteen. Koska pakastin alkaa olla jo tupaten täynnä, niin kuivatin persiljan uunissa. Uunin lämpötila oli vajaa 50 astetta ja luukku oli auki, jotta ilma pääsee kiertämään. Kuivausaikaa en muista, mutta meni siinä useita tunteja. Kuivatut persiljat jauhoin huhmareessa ja osittain myös käsin siivilän läpi hieroen. Tuloksen näette alla olevista kuvista. Seitsemän litran persiljasatsi kutistui lähes olemattomiin ja mahtui 2,5 desilitran purkkiin ja jäi vieläpä vajaaksi.

Persilja 7 litran kulhossa

Persilja 7 litran kulhossa

Kuivattu persilja

Kuivattu persilja 2,5 desilitran purkissa

Vertailun vuoksi kulho ja purkki vierekkäin

Vertailun vuoksi kulho ja purkki vierekkäin

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s